Elektrotechniek Eindhoven

  • Home
  • /
  • Elektrotechniek Eindhoven

Uw partner op het gebied van elektrotechniek


S.T.O. Elektrotechniek is een perfecte partner die het vermogen heeft om door ervaring mee te kunnen denken op elektrotechnisch gebied teneinde het bedrijfsproces te optimaliseren. Men is vervolgens in staat om interne verbouwingen en elektrische installaties zelfstandig te kunnen uitvoeren. In het voortraject worden gezamenlijk de mogelijkheden en de beste oplossingen voor alle elektrische installaties besproken en bepaald. Vervolgens zorgt S.T.O. Elektrotechniek voor een efficiënte en snelle installatie. S.T.O. Elektrotechniek is een uitstekende partner voor het professioneel leveren en installeren van elektrische installaties en de goede nazorg.

Welke elektrotechnische oplossing ook gewenst is, bij ons start elk project met een gedegen kennismaking. Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Dit kan bij u thuis of op locatie. We bekijken dan de huidige situatie en luisteren naar uw wensen. Uw wensen worden vertaald in een tekening. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat. Hierbij ontvangt u een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensenpakket.

“Onze werkwijze is glashelder met maar een doel voor ogen: een optimaal resultaat!”

Professioneel en vakbekwaam worden bij u op afspraak en volgens planning de werkzaamheden uitgevoerd. Ons einddoel is om een nette en veilige installatie op te leveren. Onze installaties worden opgeleverd met elektrotechnische tekeningen. Wij kunnen tevens zorgen voor een keuring van de installatie door een onafhankelijke partij.

Wat zeggen onze klanten