Klantreacties

  • Home
  • /
  • Klantreacties

Golfbaan de Swinkelsche | Susan Swinkels

Voor de elektrische installatie van het nieuwe clubhuis van onze golfbaan, kwamen we al snel uit bij S.T.O. Elektrotechniek. Door de all-round kennis van dit bedrijf, konden we diverse disciplines bij 1 partij neerleggen: elektrotechniek, automatisering, beveiliging, alarminstallatie en toegangscontrole. S.T.O. Elektrotechniek denkt mee met de klant, dat hebben wij als zeer prettig ervaren!

Zeller+gmelin | Dirk van Lieshout

Een verhuizing naar een grotere en moderne bedrijfshuisvesting betekent vaak, dat er bouwkundige aanpassingen nodig zijn voor het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen. Hiervoor zochten wij ervaren partners welke ons de zorg en kostbare tijd van een interne verbouwing en het installeren van de elektrische installaties van ons nieuwe bedrijfspand efficiënt konden invullen. Professionele partners welke het vermogen hebben om door ervaring mee te kunnen denken om het bedrijfsproces te optimaliseren en vervolgens in staat zijn deze interne verbouwingen en elektrische installaties zelfstandig te kunnen uitvoeren.

S.T.O. Elektrotechniek is hiervoor een perfecte partner. In het voortraject werd gezamenlijk de mogelijkheden en beste oplossingen voor alle elektrische installaties besproken en bepaald. Vervolgens zorgde S.T.O. Elektrotechniek voor een efficiënte en snelle installatie. S.T.O. Elektrotechniek is een uitstekende partner voor het professioneel leveren en installeren van elektrische installaties en de goede nazorg. Bovendien onderscheidt S.T.O. Elektrotechniek zich door inzicht te hebben in en het begrijpen van bedrijfsmatige productieprocessen. Dit hebben wij ervaren als een echte meerwaarde voor ons als bedrijf!